Final Ortaokulu'ndan Ağrı'daki kardeşlerine malzeme desteği
Trabzon’da eğitim faaliyetlerini sürdüren Final Ortaokulu’ndan kardeş okullarına malzeme kolisi gönderdi.
Yayınlanma:
Trabzon’da faaliyet gösteren Final Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Ağrı’da bulunan bir ilkokula kıyafet ve kırtasiye malzemesi gönderdi.
Ağrı’nın Diyadin ilçesi Dibekli İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler aldıkları hediyeler ile mutluluklarını gizlemediler ve teşekkür mesajlarını Trabzon’a gönderdiler.
Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Alper Balcı’ya da teşekkür eden Final Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri bu iyilik hareketine herkesin desteğini beklediklerini belirttiler.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Trabzon