DSİ Trabzon işçi alımı noter kurası sonuçları belli oldu

DSİ 22. Bölge Trabzon Bölge Müdürlüğü, 2023 yılı işçi alımı noter kurası sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

DSİ Trabzon işçi alımı noter kurası sonuçları belli oldu

DSİ 22. Bölge Trabzon Bölge Müdürlüğü, yaptığı açıklama ile 2023 yılı işçi alımı noter kurası sonuçlarının belli olduğunu duyurdu.

23 adet Sürekli İşçi kadrosu için belge vermeye hak kazananlar, 03.05.2023 Salı saat 10:30’da noter huzurunda Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda  yapılan Kurada asil ve yedek adaylar olarak belirlendi.

Asil adayların, 16.05.2023 Salı gününe kadar aşağıda belirtilen belgeleri DSİ 22. Bölge Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne dilekçe ekinde şahsen teslim etmeleri gerektiği belirtildi.

1- Nüfus Cüzdan Fotokopisi
2- Adli Sicil Kaydı (E-Devlet)
3- Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet, Erkek adaylar için)
4- Dört adet vesikalık fotoğraf
5- Özel şartlarda istenilen bölüme ait diploma

Adaylar sonuçlara, https://cdniys.tarimorman.gov.tr/api/File/GetFile/450/Duyuru/9050/9203/DosyaGaleri/noter_kurasi_asil_ve_yedek_aday_listesi.pdf adresinden ulaşabilecek

(Haber: Tamer Atasoy)

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler