DOKASGED'ten Eğitime Destek

Geçtiğimiz aylarda Yomra ilçesi Özdil Mahallesi’nde bulunan ilköğretim okulu öğrencileriyle müzik dinletisi, boyama atölyesi, çikolata yapım atölyesi düzenleyip eğitim alan öğrencilere oyuncak hediye eden DOKASGED yöneticileri şimdi de Sevim Nerim Demircioğlu Anaokulu’na destek oldu.

DOKASGED'ten Eğitime Destek

Konuyla ilgili açıklama yapan DOKASGED Başkan Yardımcısı Alpay Pekşen; "dernek olarak eğitime çok önem veriyoruz. Elimizden geldiğince bu alanda ortaya çıkan eksikliklere dernek yöneticilerimizle birlikte destek olmaya çalışıyoruz. Bugün Anaokulumuza bilgisayar ve projeskiyon cihazı hibe ettik. Amacımız dernek olarak istihdama, kalkınmaya ve genel olarak ilimizdeki ve bölgemizdeki sorunların çözümüne yönelik stratejiler geliştirmektir fakat bu süre içerisinde talep olduğunda da bütçemiz dahilinde bu tür maddi destekler de sunmaya gayret ediyoruz. Sizlerin vesilesiyle ben destek olan tüm yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. 

Dernek yöneticileri Fatma Başkan, Emre Kolçak ve Ümit Uçkun Anaokulu Müdürü Mustafa Şahin ve Müdür Yardımcısı Duygu Şahin’e ürünleri teslim etti.

Mustafa Şahin okula verilen destek kapsamında Doğu Karadeniz Kalkınma ve Strateji Geliştirme Derneği Yöneticilerine teşekkürlerini iletti. 

DOKASGED'ten Eğitime Destek

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber