Depremzedelere destek için Trabzonspor koleksiyonunu satışa çıkardı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere destek olmak isteyen bir taraftar, Trabzonspor şampiyonluk tablosu, forması, hatıra bileti, madalya ve kupasını açık artırmayla satışa çıkardı.

Depremzedelere destek için Trabzonspor koleksiyonunu satışa çıkardı!

Kahramanmaraş’ta art arda yaşanan depremlerin on ilde yıkım gerçekleştirmesi ve binlerce vatandaşımızın hayatını kaybedip on binlerce vatandaşımızın yaralanmasının ardından başlayan yardım kampanyaları devam ediyor. 

Tüm yurttan olduğu gibi Trabzon’dan da bölgeye oldukça yoğun yardım giderken Trabzonlu Özkan Şengül özel Trabzonspor koleksiyonunu açık artırma ile satışa çıkarıp, gelirini deprem bölgesine bağışlayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Şengül, Trabzonspor’un 2021-2022 sezonu Şampiyonluk tablosunu, Şampiyonluk hatıra kupasını, Şampiyonluk formasını, Şampiyonluk hatıra biletini ve Şampiyonluk madalyasını satışa çıkardığını belirtip, “Kardeş şehrimiz Kahramanmaraş için Trabzonspor koleksiyonumu satışa çıkardım. 61 TL’den başlayan fiyatla satışı gerçekleştiriyorum.

En yüksek fiyatı verecek olana koleksiyonumu teslim edeceğim ve tüm geliri deprem bölgesine yollayacağım. Kardeş şehrimize desteğinizi bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber