Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun

Trabzon ,Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 94.. Kuruluş Yıldönümünü Coşkuyla Kutlamaya Hazırlanıyor.

Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun
Bağımsız Türkiye Partisi Trabzon İl Başkanlığının Organize Ettiği Cumhuriyet Bayramı  Kutlama Etkinliği, 29 Ekim Pazar Günü Saat 13:30'da söğütlü Özel Fatma Baş Koleji Bahçesinde  Gerçekleştirilecek.

Btp.İl Başkanlığından Yapılan Açıklamada ,Tüm Trabzon'lu Hemşerilerimizi Pazar Günü Ellerinde Türk Bayraklarıyla Kutlama Etkinliğimize Davet Ediyoruz Denildi. Kutlama Etkiği İle İlgili Açıkla Yapan Bağımsız Türkiye Partisi Trabzon  İl Başkanı Nihat Hekimoğlu,Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürkün Şu Sözlerle İfade Ettiği Gibi " Ey Yükselen Yeni Nesil, İstikbal Sizindir. Cumhuriyet'i Biz Kurduk, O'nu Yükseltecek Ve Sürdürecek Sizlersiniz". 

İşte  Büyük Önderin Dediği Gibi Bizlerde   Cumhuriyete Ve Atatürk'e Sahip Çıkmaya Hazırlanıyoruz. Tüm Trabzon Halkını Bu Coşkulu Günde Bayram Havasında Geçeçecek Kutlama Etkinlimize Davet Ediyoruz dedi.

 BTP İl Başkanı Hekimoğlu Cumhuriyet, Halkın İradesinin Meclis'e Yansıdığı, Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğu Rejimin Adıdır.
 
Türk milletinin kimliği, hamurunu Hacı Bektaş Veli'nin İslam ile yoğurduğu medeniyet kimliğidir.

Bugün özellikle Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Atatürk üzerinden kurgulanan senaryolar ile yüce Türk milleti bu kimlikten soyutlanmak istenmektedir.

Oysa Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyet'in ilanına, Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli'nin torunu Cemaleddin Çelebi ile 3 gün boyunca süren görüşmesinin ardından karar vermişti.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunda ve Atatürk'ün liderliği boyunca Türk milletinin birlik harcı olan inancımız reddedilmemiş, tam tersine yeni devlet ve cumhuriyet bu temel ile güçlendirilmiştir.

Kurtuluş savaşı şartlarını aratmayacak günlerden geçiyoruz.

Bugün de milletimizi bu badirelere karşı bir ve beraber kılacak kuvvet Ehl-i Beyt sevgisinde kenetlenmemizdir.

Bu birliğe, bugün 150 ülkede hayata geçirilmeye başlanmış milli ekonomi modelimiz ile kazandırılacak ekonomik güç, Türkiye'yi Atatürk dönemindeki tam bağımsız ve lider ülke günlerine döndürecektir.
 
Kıymetli Trabzonlular 29 Ekim Pazar Günü Söğütlü Fatma Baş Koleji Bahçesinde Organize Ettiğimiz Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkiğinimize Sizleri Davet Ediyoruz,Bu Vesile İle,Bu Umut Ve Azimle, Yüce Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramı'nı Kutlar, Huzur Ve Esenlik Dilerim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber