Cumhurbaşkanının Trabzon Ziyaretinde kuş uçurtulmadı! İşte görev yapan güvenlik görevlisi sayısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon ziyaretinde adeta kuş uçurtulmadı.

Cumhurbaşkanının Trabzon Ziyaretinde kuş uçurtulmadı! İşte görev yapan güvenlik görevlisi sayısı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nın 7. Olağan kongresi için Trabzon’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yoğun güvenlik önlemiş alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte şehre Bakanlar, Trabzon Milletvekilleri, önceki dönemlerde görev yapmış bakan ve vekiller, çevre il ve ilçelerin belediye başkanları ile eski yeni milletvekilleri de geldiler.

Trabzon’a kongre için misafirlerle birlikte güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkartıldı. 12 ilden yapılan takviyelerle birlikte toplamda 1950 polis memuru Cumhurbaşkanının kongreye katılması sürecinde görev yaptı ve kongrenin yapıldığı Hayri Gür Spor salonuna ulaşımda ve çevresinde adeta kuş uçurtulmadı.

Trabzon’da güvenliği sağlayan polislerin yanı sıra Bölge Trafik ekipleri de yaptıkları çalışmayla alkış topladı. Hayri Gür Spor Salonu’na ulaşımda aksilik yaşanmaması için yoğun çaba sarf eden trafik ekipleri, hem kongreye gideceklerin hem de normal hayatına devam eden vatandaşların trafikte sorun yaşamamaları için adeta seferber oldular.

Haber61 - Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber