Çömlekçi'de son durum! Yaz gelmeden ihalesi yapılacak

Başkan Zorluoğlu Çömlekçi mahallesindeki son durumu açıkladı.

Çömlekçi'de son durum! Yaz gelmeden ihalesi yapılacak

Trabzon'da Çömlekçi Mahallesinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmasındakison durumu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu açıkladı.

Murat Zorluoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşmada Çömlekçi'nin yaz gelmeden ihalesinin yapılacağını söyledi.

ÇÖMLEKÇİ’NİN YAZ GELMEDEN İHALESİ TAMAMLANACAK

3 gün süren Ankara temasları hakkında da meclis üyelerine bilgiler veren Başkan Zorluoğlu, “Salı günü önce TOKİ Başkanımızla sonra İLBANK Genel Müdürümüzle görüşmelerimiz oldu. Orada Çömlekçi Kentsel Dönüşüm meselesini masaya yatırdık. Yeni yapılmakta olan proje ile ilgili tarafımıza sunum yapıldı, biz de proje ile ilgili görüşlerimizi ortaya koyduk. 15 gün sonra bir araya gelmek üzere ayrıldık. Yaz gelmeden ihalesi yapılacak bir projedir. Ve Çömlekçi’nin doğusundan başlayarak 2.5 hektarlık bir alanda konut ve ticari anlamda bir yapım faaliyeti de başlamış olacak. Pazarkapı’daki kentsel dönüşümde de 3.7 hektarlık bir alanda bir kentsel dönüşüm kararı alındı. TOKİ’nin teknik ekibi Trabzon’daydı. Bir fizibilite yaptırıyoruz. Nasıl bir modelle burayı dönüştüreceğimize karar verip TOKİ ile protokolümüzü gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri, Trabzonspor Haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler