CHP'li meclis üyesi Trabzon 'da yurtlara yerleştirilen depremzede sayısını paylaşıp sordu "KTÜ'yü neden kapattınız?"

CHP Ortahisar Belediye Meclis üyesi Cüneyt Zorlu, Trabzon'a yerleştirilen depremzedelerin sayısını paylaşarak, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde Nisan ayına kadar uzaktan eğitime geçilmesine sitemde bulundu.

CHP'li meclis üyesi Trabzon 'da yurtlara yerleştirilen depremzede sayısını paylaşıp sordu "KTÜ'yü neden kapattınız?"

Trabzon'a yerleştirilen depremzedelerin sayısını paylaşarak öğrencilerin psikolojilerinin düşünülmediğini ifade eden Cüneyt Zorlu yapmış olduğu paylaşımda;

"Trabzon'a 15 bin deprem mağduru misafirimiz gelip yerleşmiş. Bunun 1020 si kyk yurtlarına,  yaklaşık 11 bin kişide ya kendi yada yardım severler tarafından evlere geri kalanı da misafirhane ve apartlara yerleşmiş.

Yaklaşık 11 bin kişilik kapasitesi olan Trabzon daki KYK yurtlarına 1020 kişi yerleşmiş.O zaman KTÜ yü  niye nisan ayına kadar uzaktan eğitim nedeniyle kapattık. Bu 1020 kişi başka yerlere yerleştirilir ve daha da rahat ederlerdi. Belli ki  Trabzon ekonomisine olacak zarar kimsenin umurunda olmadı. Öğrencinin psikolojisini düşünülmedi.Esnaf ,dolmuşçu ve diğer sektörler bundan etkilenir uyarılarına rağmen kimse dikkate almadı. Hiç bir konuda öngörüsü olmayan devlet yönetimiyle karşı karşıyayız." ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler