CHP’li meclis üyesi Cüneyt Zorlu’dan flaş iddia! “İstediğimi yaparım diyor…”

CHP’li meclis üyesi Cüneyt Zorlu’dan flaş bvir iddiayı gündeme getirdi.

CHP’li meclis üyesi Cüneyt Zorlu’dan flaş iddia! “İstediğimi yaparım diyor…”

CHP’li Ortahisar Belediye Meclis üyesi Cüneyt Zorlu önemli bir iddiayı gündeme getirdi.

Zorlu, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü içindeki bazı bürokratları görevden alarak yerlerine farklı isimleri getireceğini ileri sürdü.

Cüneyt Zorlu konu ile ilgili şunları söyledi;

“HER HALÜKARDA İSTEDİĞİMİ YAPARIM DİYOR...

TİSKİ Müdürü Ali Tekataş, seçimden hemen sonra yaptığınız genel kurulda, siyaseten çekindiğin için görevden almaya cesaret edemediğin ve hatalı işleriniz için verdiğin talimatlara uymayan idarecilerine mobing uyguladın ve daire başkanlıklarını kapattın. Çünkü direkt görevden alsan tepki çekecektin.

Kapattığınız yatırım İnşaat Dairesi Başkanlığı ve etüt proje Daire Başkanlığı. Bu iki daire başkanlığı bütün inşaat ile ilgili kurumlarda mecburen vardır. Amacın buradaki bürokratları görevden alırken tepki çekmemek. Yerine planlama yatırım ve inşaat dairesi Başkanlığı kurdunuz.
Yeni kurdurduğun daire başkanlığına kim olduğu belli olan Van'dan kayyum belediye zamanında görevden alınan Harun Şahin'imi getireceksin? Ekibi tamamlıyorsunuz. Sırlar dostlar içinde kalsın dimi ama...

Şunu anlamakta zorluk çekiyorum. Genel kurulda ki Meclis üyelerini nasıl ikna ettiniz. Tasarruf edeceğiz mi dediniz?

Böyle bir atamaya yapmaya cesaret etme diyeceğim ama yapacaksın. Trabzonlu bürokratların hakkını korumaya devam edeceğiz. Görevden alacağınız bürokratlardan biri yerine oynadığın rahmetli genel sekreter Ahmet Adanur'un yeğeni.

Bir gün geçmesin ki şaibelerle anılma. Şunu aklından çıkarma, bu şehrin bürokratları seni ve Van'dan getirdiklerini cebinden çıkarır. Ama şansın var kendin gibi başkan buldun... İstediğiniz gibi at oynatıyorsunuz...”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler