CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Kıymetli Cumhuriyet sevdalıları,

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Türklerin kendi karakterini ortaya koyan, bağımsızlığı ve özgürlüğü topluma sunan Cumhuriyetimizin bize kazandırdıklarının farkındayız. Bu farkındalığa her geçen gün daha güçlü şekilde sahip çıkmak, ikinci yüzyılına daha emin adımlar atmak bu memlekete borcumuzdur. Dün akşam Atatürk Alanı’nda coşkunun zirve yaptığı Cumhuriyetin ikinci yüzyılına ilk adıma yürüyüşünde ve kutlamasında ‘Cumhuriyet sevdasını’ gösteren tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hep beraber nice yıllar bu coşkuyla yaşacağız.

99. yılını kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yaşını, vatandaşlarımızın bu kıymetli bayramını kutluyoruz. Başta cumhuriyeti bize emanet eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprakları için canını feda eden tüm kahraman şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyoruz.

Hangi kültürden olduğu belli olmayıp cumhuriyete laf uzatanlara, Türkiye Cumhuriyeti’ni tabelalardan indirenlere, ‘Keşke Yunan galip gelseydi’ diyenleri savunanlara, ‘yüzyılda’ cumhuriyet diyemeyenlere en güzel sözümüzdür;
İnadıyla Cumhuriyet, İlelebet Cumhuriyet, Yaşasın Cumhuriyet!
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler