CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman: "Halkımız gerçek fırtınayla cevap verdi"

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, partisinin Trabzon'da gerçekleştirdiği program ile ilgili olarak konuştu.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman: "Halkımız gerçek fırtınayla cevap verdi"

Haber61 - Haber Servisi / CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'nun da katılımı ile gerçekleştirilen programa dair konuştu.

Fatih Suat Oyman'ın açıklaması şu şekilde;

Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayımız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız, bu toprakların evladı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon’da düzenlenen programına öncelikle yoğun bir ilgi gösteren tüm hemşehrilerimize, millet ittifakının kıymetli temsicilerine ve bu güzel kentin tüm bileşenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Trabzon’daki bu heyecanı yaşayan ve geleceğe dair umudu besleyen anlara şahit olmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. 

Gerek fırtına uyarısı yapılan mesajlarla gerek Atatürk alanında önce onay verilen daha sonra farklı tutumla karşılaştığımız durumlara rağmen programdaki ilgi ve kalabalıkta bizlere olan güveni gördük. Oluşturduğu gerçek fırtınayla halkımız cevabını vermiştir. Hiç bir olumsuzluğa, nifak üreten kişilere aldanmayacak ve geleceğe umutla bakan bir anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. Mutsuzluğun, ekonomik sıkıntılar arasında boğuşulan bu düzen içerisinde asla bölünmeyeceğiz, hakça bölüşeceğiz. Söz veriyoruz, memleketimize baharı getireceğiz.

fatih suat oyman chp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler