CHP Trabzon İl Başkanı Hacısalihoğlu’ndan STK’lara tepki: Kırmızı çizginiz o zaman oluşmamış mıydı?

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu'ndan dün açıklama yapan STKlara tepki geldi.

CHP Trabzon İl Başkanı Hacısalihoğlu’ndan STK’lara tepki: Kırmızı çizginiz o zaman oluşmamış mıydı?

Haber61 - Haber Servisi -

CHP Trabzon İl başkanı Ömer Hacısalihoğlu’ndan “Süleyman Soylu kırmızı çizgimizdir” diyen STKlara tepki geldi.

Ömer Hacısalihoğlu şu sözleri kullandı:

Bildiğiniz üzere AK Parti  her köşeye sıkıştığında din ve milliyetçilik sözleriyle beraber partimize ağır hakaretler yaptırmakta itibar suikastları düzenlemekledir. Ne din ne bayrak ne de vatan sevgisi sizlerin tekelinde değildir. Partimize yapılan hakaretlerin tümünü geri iade ediyorum.

Dün Trabzon’da bir takım meslek grupları ve STK’ların partimiz ve partimiz mensuplarına yönelik açıklamaları oldu. Öncelikle ifade edeyim ki listede ismi geçen bazı ismi geçen bazı arkadaşlar ile görüştük. Kendileri fotoğrafta bile yoktular.

STK’ların amacı meslektaşlarının sorunu nu çözmektir. Ama aralarından bazıları var ki mevcudiyetlerinin nedeni içişleri bakanıdır. Buna saygı duyarız ancak bu ilişki aralarındki bireysel ilişkidir. Bu meslek grubuna bağlı olan kişileri bağlamaz. Bu arkadaşların derdi üyelerinin sorunlarını çözmek olmalıdır.

Sonra kendilerine bir faniyi, gelip geçici kişiyi kırmızı çizgi atfetmek yine bireysel düşünceleridir.

Daha dün bir suç örgütü liderinin yaptığı açıklama ortada iken bu kırmızı çizgileri oluşmamış mı? Neden o zaman tek bir söz edemediler.

Şehrin ve ülkenin sorunlarını ötelemek, Şehrin gündemini değiştirmek amacıyla hiç kimsenin taklacı güvercin olmaya hakkı yok.

Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak her daim siyasetin dili olan diyalog, saygı, hoşgörü ve empatiden yanayız. Kimse suskunluğumuzu ikrardan sükut gelir manasında algılamasın.  Söylenecek her söze bir cevabımız olur. Ama önce söyleyenin kim olduğuna da bakarız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber