Büyükşehir'de basının başına Aydınlı getirildi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına, Selahattin Aydınlı getirildi.

Büyükşehir'de basının başına Aydınlı getirildi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde uzun bir süredir vekaleten yürütülen ve  ataması beklenilen Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına,  Ankara’da önemli bakanlıkların basın müşavirlik görevlerini üstlenen, eski Bakan Erdoğan Bayraktar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da basın ekibinde yer alan Trabzonlu Gazeteci Selahattin Aydınlı atandı.  

1977 Trabzon doğumlu olan Aydınlı 2001 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına 2002 yılında İstanbul’da Star Gazetesinde başladı. Aydınlı,  2004-2007 yılları arasında  Trabzon Anadolu Ajansı Bölge Müdürlüğü’nde muhabir olarak çalıştı. 2007-2011 yılları arasında Haber61.net’te Genel Yayın Yönetmenliği üstlenen Aydınlı, 2011-2015 yılları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda Basın Müşavirliği, 2016-2017 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda Basın Danışmanlığı, 2017-2018 yılları arasında İçişleri Bakanlığı’nda Basın Danışmanlığı, ve son olarak ta TRT Trabzon İl Müdürlüğünde araştırmacı olarak görev yapıyordu.

Haber61.net ailesi olaraak Aydınlı'ya yeni görevinde başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler