Büyükşehir Belediyesi'nde görev değişimi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde kritik bölgelere yeni atamalar yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nde görev değişimi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığına İdris Aktaş, Yazı İşleri Dairesi Başkanlığına TİSKİ İhale Şube Müdürü Hanife Yetim asaleten, 1. Hukuk Müşavirliğine ise Av. Emine Usta vekaleten atandı.

Daire Başkanlığı görevlerinden alınan ve bu zamana kadar görevlerini başarılı bir şekilde yerine getiren Yazı İşleri Daire Başkanı Davut Çelik, Mali Hizmetler Daire Başkanı Süleyman Aydın ise uzman kadrosuna atandı. 

Murat Zorluoğlu görev değişimleriyle ilgili “Kadrolarımızda zaman zaman değişikliklere gidebiliyoruz. Bu bir hizmet yarışıdır. Bu değişim de sadece bunlardan biri. Bugüne kadar özverili çalışmalarından dolayı daire başkanı arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Yeni arkadaşlarımıza da başarılar dileriz. Geniş bir aile olarak Trabzon’un gelişimi için çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler