Bir annenin yardım çağrısına Trabzonlu yardımseverler koştu

Trabzon’da oğlu nadir görülen bir hastalıkla doğan Fatma Dertli’nin yardım çığlığını Haber61 duyurmuştu. Haberi gören Trabzonlu yardımseverler ailenin yardımına koştu.

Bir annenin yardım çağrısına Trabzonlu yardımseverler koştu

Trabzon’un Yıldızlı İlçesinde yaşayan Fatma Dertli, dünya üzerinde nadir rastlanan bir kalıtsak hastalık olan Bardet-Biedl Sendromu ile doğan oğlu Furkan Tunael (20) için Haber61 aracılığıyla yardım istemişti.

Haber61’de yayımlanan ‘Trabzonlu annenin yardım çığlığı: Çocuğum karanlığa boğulmasın!’ başlıklı haberin ardından Trabzonlu yardımseverler ailenin yardımına koştu.

Yardımseverler Furkan’ın tedavi masraflarını karşılarken, çaresiz aileye de umut ışığı oldu.

Anne Fatma Dertli, “Allah hepinizden razı olsun. Sesimizi duyurdunuz, çocuğum artık tedavi olabilecek. Sizden ve bize yardım eden herkesten Allah razı olsun.” Dedi.

27 Eylül Pazartesi günü İstanbul’a gidecek olan Furkan’ın tedavisine Çarşamba günü başlanacağı öğrenilirken, tedavinin 2 ay sürmesi bekleniyor.

Trabzonlu annenin yardım çığlığı: Çocuğum karanlığa boğulmasın!

Trabzonlu annenin yardım çığlığı: Çocuğum karanlığa boğulmasın!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber