Bekir Sıtkı Tarım: “Millet İttifak!ı bu savaştan ders çıkarsın”

MHP İl Başkan Tarım, Millet İttifak’ının Rusya-Ukrayna savaşından ders çıkarması gerektiğini söyledi.

Bekir Sıtkı Tarım: “Millet İttifak!ı bu savaştan ders çıkarsın”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunarak, Millet İttifak’ının bu savaştan ders çıkarması gerektiğini söyledi.

Tarım açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Her savaş bir insanlık suçudur. Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesine Uluslararası güç merkezlerinin, Avrupa Birliği, NATO ve Amerika'nın ne şiş yansın ne kebap tavrından başka net hiç bir açıklaması yoktur. Çok güzel kınama mesajlarıyla karşı karşıyayız. NATO ülkesi olduğumuz halde 40 senedir PKK ve FETÖ terörünü başımıza saranlar, süper ülke Türkiye hayalimizi geciktirenler, şu anda da kendilerini dinlemeyen, politikalarını Türk'e göre projelendiren Cumhur İttifakı’nı yıkmak hayaliyle meşguldürler. Yıkım ekibi olan Millet İttifak’ı da bu işten bir ders çıkararak yarın Amerika ve Avrupa tarafından yalnız bırakılacağının hesabını iyi yapmalıdır. Bu şeytanın çocukları Siyonistler; kendi sapkınlıkları çerçevesinde güya Türkiye'yi de kıyamete zorlarlarken, bu projede onlara yandaş, paydaş, dost ve müttefik kim varsa karşısında varlığını Türk varlığına adamış #MilliyetçiHareketPartisini bulacaklardır. Şu andaki savaş Rusya ve Ukrayna arasında görünse de pitbulun önüne atılan bir sokak köpeğine benzemektedir. Zavallı sokak köpeğinin ölümünden menfaat bekleyen ise Dünyayı kan ve göz yaşına boğmayı kendisine amaç edinmiş Amerika Birleşik Devletleri'dir.Allah görülen görülmeyen, cümle şeytanın çocuklarından Türk milletini Türk'e ve insanlığa dost bütün Müslüman alemini muhafaza ve müdafaa eylesin inşallah.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber