Trabzon'da Başkan Zorluoğlu’ndan CHP’li meclis Üyesi Zorlu’ya cevap! “İstediğini konuşan, istemediğini duyar”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, CHP’li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu’ya cevap verdi.

Trabzon'da Başkan Zorluoğlu’ndan CHP’li meclis Üyesi Zorlu’ya cevap! “İstediğini konuşan, istemediğini duyar”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu’nun TİSKİ ile ilgili iddialarına cevap vererek “Cüneyt Bey’in iddiaları deli saçması” dedi.

Cüneyt Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla “tam diktatör olmuşsun” diyerek TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve yardımcısı ile ilgili iddialarda bulunmuş ve 10 soru yöneltmişti. Zorlu’nun bu iddialarına cevap Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’ndan geldi.

“İSTEDİĞİNİ KONUŞAN, İSTEMEDİĞİNİ DUYAR”

“Cevap vermeyi kendime zül kabul ederim” diyen Zorluoğlu, “düzenli bir şekilde ödemeye çalışıyoruz. Yoksa ihalelerimize kimse girmez. Şu ana kadar sorunsuz işlerimizi yaptık. Seçim öncesi bir hassasiyet oluşmuş mudur bilmem. Bir takım işleri yapanların paraları daha önce ödeniyor. Bir kısmınınki de ödenmiyor. Ben de buna cevap verdim. Yoksa diğer şeylere cevap bile vermem. İstediğini konuşan, istemediğini duyar. Meclis üyesine cevap vermek zorunda değilim. Cevap vermeyi kendime zül kabul ederim. Kusura bakmasınlar bu seviyeye düşmesinler. Seçim öncesi herkes her şeyi söyleyecek. Herkes biraz lafının nereye gittiğinin hesabını yapacak. Cevap vermeme hakkımızda var” dedi.

ZORLU'NUN İDDİALARI İLE İLGİLİ HABER İÇİN RESİME TIKLAYIN!

Başkan Zorluoğlu’ndan CHP’li meclis Üyesi Zorlu’ya cevap! “İstediğini konuşan, istemediğini duyar”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber