Başkan Zorluoğlu bütün ulusal ve uluslararası organizasyonları Trabzon’a istedi

Murat Zorluoğlu Türkiye Portekiz karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Başkan Zorluoğlu bütün ulusal ve uluslararası organizasyonları Trabzon’a istedi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Türkiye Voleybol Milli Takımının Trabzon’da Portekiz ile yapacağı karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunarak, “Organizasyonları Trabzon’a istiyoruz ve halkımız sürprizlere hazır olsun” dedi.

Başkan Zorluoğlu yayıncı kuruluş olan TRTSpor’a yaptığı açıklamada “Trabzon dünya çapında bilinen bir futbol şehri. Trabzonspor’un kutlamaları ile daha da iyi tanınır hale geldik. Trabzon gerçek bir spor şehri. Gerek ulusal ve uluslararası anlamda. Tesisleşme anlamında,  spor altyapısı çok mesafe kat etmiş bir şehir. Pandemi nedeniyle ara verdik, ama bundan sonra bütün ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmak istiyoruz. Bizde Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak bu organizasyonlara destek veriyoruz. Dışarda stant kurarak vatandaşları maça hazırladık. Trabzonspor’un şampiyonluk formasından 61 tane çekilişle verdik. Milli takımlar düzeyinde bir maç. Voleybolda hem kulüpler düzeyinde hem milli takım düzeyinde önemli başarılar elde ettik. Bu organizasyonun Trabzon’a verilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Voleybola ilgi artarak devam ediyor. Trabzon’da bizim de üst liglerde oynayan takımlarımız var. İnşallah salonlar bundan sonra dolacak. Organizasyonları Trabzon’a istiyoruz ve halkımız sürprizlere hazır olsun.” İfadelerine yer verdi.

Haber61 - Spor Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler