Başkan Zorluoğlu açıkladı! Uzun Sokak'ta çalışma başlıyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Uzun Sokak ile ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Zorluoğlu açıkladı! Uzun Sokak'ta çalışma başlıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı meclis toplantıları devam ediyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun başkanlık ettiği toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen maddeler görüşüldü.

SU SPORLARI MERKEZİ

Zorluoğlu mecliste bazı konularda açıklamalarda bulundu.

Ankara'ya yaptığı ziyaretten bahseden Zorluoğlu, “Sayın bakanımız deniz şehri olarak eksikliği oaln talebimize olumlu yanıt vermişti. Gülcemal dolgu alanı ve stadyum arasındaki yerde Su sporları merkezi kuracağız. Projesini hazırlıyoruz. Spor Toto ile protokolünü imzaladık.

AVRASYA PAZARİ

Bir güzel projede Avrasya Pazarı ile ilgili gelişti. Yeni yapılan caminin etrafındaki alanda yaklaşık 20-25 Milyon TL’lik bir proje yapılacak. Projenin yakın zamanda ihalesi gerçekleşecek. 250’ye yakın dükkan olacak. İnşallah Avrasya Pazarı orada varlığını sürdürecek. İnşallah en kısa zamanda ihalesini yaparız. Kaynağı büyük oranda hazır. 

Gasilhane ve itfaiye binamız yapılıyor.

Ulaşım hizmet binamızın yüzde 70’e yakını bitti. Burada ayrıca şoförlerimizin dinleneceği bir yer olacak.

Sporda performans ölçüm ve değerlendirme merkezi için çalışmalarımız planlandığı gibi sürüyor. 6 eleman Ankara'da eğitim alıyor, burası bittiğinde elemanı hazır halde olacak. 

Balık hali ile ilgili süreç devam ediyor. 

Kadın yaşam merkezi güzel bir tesis olacak Beşirli’de. Tenis kortunun yanında Trabzon’da ilk kez hayata geçireceğiz. Bunu hayırsever bir iş adamının katkısıyla yapacağız. Yaklaşık 30 Milyon TL’lik bir yatırımdır. 

UZUNSOKAK'IN ÜSTÜ KAPANACAK

Uzun sokakta üst yapı ve sokak sağlıklaştırma çalışmamıza başlayacağız. Şuanda orada su hattı yapım çalışması var. O bittikten sonra başlayacağız. Uzunsokak-Maraş ve Uzunsokak-Tanjant bağlantılarında da bunu uygulayacağız. Üstünü kapattıktan sonra cephe sağlıklaştırma da yapacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber