Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon Günleri'nin açılışını değerlendirdi

Ankara’da 3 Mayıs Perşembe günü (bugün) başlayan Trabzon Tanıtım Günleri ziyaretlerle devam ediyor.

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon Günleri'nin açılışını değerlendirdi

Haber61 / Haber Servisi

Ankara AKM'de düzenlenen Trabzon Günleri'nde akşam saatlerinin yaklaşmasıyla birlikte ziyaretçi sayısı yavaş yavaş azalmaya başladı. StantlarınTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Haber61 standını ziyaret etti.

Ankara Trabzon Tanıtım Günleri’nin açılışını değerlendiren Başkan Gümrükçüoğlu, yöresel ürünlerin tamamen Trabzon’da üretildiğinin altını çizdi.

Başkan Gümrükçüoğlu fuarın ilk gününe dair şu açıklamalarda bulundu: “Trabzon günleri her zamanki gibi, ülkemizin bütün şehirleri güzel ama Ankara’daki etkinlikler arasında en çok ilgi çeken şehir. İnsanlık sevgisinin yanında uygarlık anlayışı bu yoğun ilgiyi oluşturuyor. Zamanı müsait olan TBMM Başkanımız sayın İsmail Kahraman, yine sayın Bakanlarımız, milletvekillerimiz, Trabzon’un yerel değerleri hem Ankara’dan hem Trabzon’dan gelen hemşerilerilerimizle birlikte çok güzel bir açılış oldu. Stantlar çok güzel düzenlenmişti. Hatta Trabzon’dan uçak kalkamamasına rağmen otobüslerle gelenler açılışa katıldı ve stantlar daha dolu hale gelmeye başladı. Özelikle yöresel ürünlerde bu sene çok dikkatli davranıldı. Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle titizlikle davranıldı. Trabzon’un kendi bağrından bu üretimleri yapanlar olmasına dikkat edildi. Ulaşım aksaklığının ortadan kalkmasıyla birlikte Cumartesi ve Pazar günü çok daha yoğun halde olacaktır. Bunları bizlere yaşatan içişleri bakanımız himayelerinde, tüm milletvekillerimizin gayretleriyle yine sayın Valimizin gayretleriyle ve siz sayın basın mensuplarımızın da katılımıyla Trabzon farkını ortaya koyacak şekilde etkinliğimizin başladığını belirteyim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber