‘BANABİ’ Akçaabat şubesi hizmet vermeye başladı

Yemeksepeti'nin market uygulaması ‘BANABİ’ Trabzon’da 2’nci şubesini açtı

‘BANABİ’ Akçaabat şubesi hizmet vermeye başladı

Türkiye'nin hızlı ticaret platformu Yemeksepeti'nin market uygulaması ‘Banabi’ Trabzon'da hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Merkezi Kalkınma Mahallesi’nde olan firmanın 2’nci şubesi Akçaabat’ta görkemli bir törenle hizmet vermeye başladı.

Yemeksepeti’nin market uygulaması Banabi Akçaabat Şubesi, yüksek lisansını Yönetim Bilimleri üzerine yapan ve uzun yıllar özel sektörde yöneticilik deneyimi olan Genç Girişimci Erdem Tavşan tarafından hizmete açıldı. Açılış törenine; Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı İlçe Başsavcısı Aylin Akar Tavşan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Selahattin Aydınlı, Büyükşehir Belediyesi Trabel A.Ş. Genel Müdürü Hasan Sula ve çok sayıda davetli katıldı.

BİR TIKLA SİPARİŞLER KISA SÜREDE KAPIDA

İşletme sahibi Erdem Tavşan açılışta yaptığı açıklamada, Banabi'nin Akçaabat Şubesi'ni açmaktan ve ilçeye hizmet verecek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Markamız, Türkiye'nin en bilinen ve en çok tercih edilen online market alışverişi markası. Artık Yıldızlı, Söğütlü ve Akçaabat’ta ikamet eden müşterilerimizin Banabi uygulaması üzerinden yapacakları market alışverişleri dakikalar içerisinde kuryelerimiz aracılığıyla kapılarında olacak. Online, kapıda nakit ödeme ya da kredi kartı seçenekleriyle alışverişlerini kolayca yapabilecekler. Sabah saat 9.00’dan gece 00.00’a kadar hizmet vermekteyiz. Açılışımızı onurlandıran kıymetli belediye başkanlarımıza, bürokratlarımıza, eş, dost ve akrabalarımıza gönülden teşekkür ediyor markamızın Akçaabat’a ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DÜNYA ELİMİZDEKİ TELEFONA SIĞDI

Açılışta söz alan davetliler de genç girişimciyi tebrik etti. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim konuşmasında, “Akçaabat’ımızda bu gibi iş yerlerinin açılması bizi memnun ediyor. Çağımız teknoloji çağı. Dünya elimizdeki bir telefona sığdı. Banka dâhil birçok işimizi artık telefon ile yapıyoruz. Artık market alışverişini de telefondan halledebileceğimiz yerlerimiz var. Burası da onlardan bir tanesi. Banabi'nin ilçemizi tercih etmesi ilçemizin önemini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Güzel bir lokasyon ve tecrübeli bir ekip seçen Banabi'yi kutluyor, ilçemizde bol kazançlı işler diliyorum” diye konuştu.

AKÇAABAT’A HAYIRLI OLSUN

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ise gelişen ve değişen çağda sürekli yeni sektörlerin hizmete girdiğini, Banabi'nin de bunlardan biri olduğunu belirterek, “İşletmeci kardeşimi tebrik ediyorum. Dilerim kısa sürede Araklı'ya da bir şube açarlar. Deneyimli bir ekip var burada, araç gereçleri iş yeri muazzam bir modernlikte yapılmış. Allah utandırmasın. Bu güzel müessesenin de ülkemize, milletimize, Akçaabat’ımıza hayırlar, güzellikler getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

ÜLKEMİZE HER ALANDA HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Araklı İlçe Başsavcısı, aynı zamanda işletme sahibi Erdem Tavşan’ın eşi olan Aylin Akar Tavşan da katılımcılara teşekkür ederek, “Teknoloji çağında eşimin bu girişimini çok önemli görüyorum ve yakinen destekliyorum. Yıllardır özel sektörde başarılı çalışmalara imza attı. Akçaabat’a da ciddi katkılar sağlayacağına inanıyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ülkemize her alanda hizmet etmeye devam edeceğiz. Sayın Başkanlarımıza ve tüm davetlilerimize geldikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BU TÜR AÇILIŞLAR BİZLERİ MUTLU EDİYOR

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen de, “Genç girişimci olması bizi ayrıca mutlu ediyor. Güzel kazanımlar bunlar. Özellikle bu dönemde bu tür açılışların yapılması bizleri ayrıca memnun ediyor. Akçaabat’ımıza hayırlı, uğurlu olsun. Allah utandırmasın” dedi.

AÇILIŞ KURDELESİNİ BİRLİKTE KESTİLER

Konuşmaların ardından Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı İlçe Başsavcısı Aylin Akar Tavşan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelenk Sürmen açılış kurdelesini birlikte kestiler. Davetliler daha sonra Banabi'nin Akçaabat şubesini gezerek firmanın işleyişi hakkında Erdem Tavşan'dan bilgi aldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber