Bakan Karaismailoğlu'ndan TTSO'ya ziyaret

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, TTSO'yu ziyaret etti.

Bakan Karaismailoğlu'ndan TTSO'ya ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret etti.

Trabzon'un yatırım beklentilerinin ele alındığı toplantıda, başta Güney Çevreyolu ve hafif raylı sistem olmak üzere havalimanını genişletme çalışmaları gündeme geldi.

Bakan Karaismailoğlu'ndan TTSO'ya ziyaret

Beklentilerin farkında olduklarını ve gereken çalışmaların yapıldığını ifade eden Karaismailoğlu, son 20 yılda Trabzon'a yapılan altyapı çalışmalarıyla birlikte ekonominin canlandığını, istihdamın arttığını, turizmin geliştiğini kaydetti. Karadenizin incisi Trabzon'un cazibe merkezi haline geldiğinin altını çizen Karaismailoğlu, lojistik anlamda tüm yolların Trabzon'a çıkacağını söyledi. 

Bakan Karaismailoğlu'ndan TTSO'ya ziyaret

Organize Sanayi Bölgelerindeki katma değeri yüksek ürünlerin üretimini ve ihracatını arttıracak girişimleri de desteklediklerini dile getiren Bakan Karaismailoğlu, Trabzon'un geleceği için önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerine işaret etti. Doğduğu topraklara hizmet etmekten gurur duyduğunu belirten Karaismailoğlu, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye tarihi için bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber