Bakan Karaismailoğlu’ndan TSYD Trabzon Şubesi’ne ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, TSYD Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti.

Bakan Karaismailoğlu’ndan TSYD Trabzon Şubesi’ne ziyaret

Yerli ve milli otomobil TOGG ile Akyazı Stadı’na giden Bakan Karaismailoğlu’na Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu eşlik etti.

Maç öncesi Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi’ni ziyaret eden Karaismailoğlu, Trabzonspor’un bir dünya markası olduğunu belirtti. Karaismailoğlu, “Türkiye'nin gurur markalarından da biri. Ayrıca Trabzon'un da gururu. Trabzonspor ve Trabzon birbirinden ayrılamaz iki parçadır” dedi. 

Bakan Karaismailoğlu’ndan TSYD Trabzon Şubesi’ne ziyaret

Gençlik yıllarının Avni Aker’de geçtiğini dile getiren Karaismailoğlu, maçtan bir gün önce tribünde prova yaptıklarını anlattı. Bu dönemin hayatının en anlamlı günleri olduğunu ifade eden Karaismailoğlu, “Epey zamandır Trabzon'dan ayrıydık ama gönlümüz hep buralarda, hep tribünlerde oldu. Fırsat buldukça maçlara geliyorduk. Avni Aker'den sonra böyle muhteşem statta muhteşem bir takım arzu ediyoruz her zaman. Trabzonspor hep gençlerimizin, çocuklarımızın rüyalarında olan bir takım. Trabzonspor'un başarılı olması bu kentin gelişmesi yönünde çok pozitif adımlar atmasına öncülük ediyor. Her zaman güzel günlerde, Trabzonspor'un başarılarıyla gurur duyacağımız günlerde beraber olacağız” ifadelerini kullandı.

Karaismailoğlu, haberleri ulaştıran gazetecilerin de kendileri için çok kıymetli olduğunu kaydederek, şunları kaydetti:

“Sizin sayenizde sadece Trabzon'da değil Türkiye'nin ve dünyanın her tarafında Trabzonspor haberlerini alıyoruz. Bütün vatandaşlarımız alıyor. O yüzden siz çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Her zaman sizin yanınızda olacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler