Trabzon Milletvekili adayı Bakan Karaismailoğlu’ndan Çarşıbaşı’na ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Çarşıbaşı ilçesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Trabzon Milletvekili adayı Bakan Karaismailoğlu’ndan Çarşıbaşı’na ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Çarşıbaşı'nda vatandaşlarla buluştu. Ardından AK Parti İlçe Başkanlığı'nda partililer ile bir araya geldi.

Karaismailoğlu, daha sonra mahalleleri birbirine bağlayan ve ulaşım standardını yükselten Yavuz Grup Yolu'nu inceledi. Yeni yapılan yolda devrin aracı TOGG'u kullanan Karaismailoğlu, "Sorumluluk alanımızda bulunan 8.5 kilometre uzunluğundaki bu yolla hemşerilerimizi evlerine, sevdiklerine hızlı, konforlu ve güvenle ulaştırıyoruz" dedi.

Yoroz Balıkçı Barınağını da ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, balıkçılarla sohbet etti. Barınaklarla balıkçılık sektörünün gücünü arttırdıklarını dile getiren Karaismailoğlu, "Laf değil icraat üretiyoruz. Balıkçılık zor ve meşakkatli bir meslek. Balıkçılar, vatandaşların sofrasına ucuz ve kaliteli balık ulaştırmak için büyük bir özveriyle çalışıyor. Biz de yaptığımız yatırımlarla sektörü destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Karaismailoğlu Çarşıbaşı (7)

Karaismailoğlu Çarşıbaşı (8)Karaismailoğlu Çarşıbaşı (6)Karaismailoğlu Çarşıbaşı (4)Karaismailoğlu Çarşıbaşı (5)Karaismailoğlu Çarşıbaşı (3)Karaismailoğlu Çarşıbaşı (1)Karaismailoğlu Çarşıbaşı (2)

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler