Bakan Adil Karaismailoğlu'ndan Trabzon için turizm çıkışı! "Büyük düşüneceksiniz..."

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu Trabzon'daki turizm sektörüyle ilgili olarak konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Trabzon'un son yıllarda turizmde atılım gerçekleştirdiğini ifade eden Adil Karaismailoğlu, "Pandemiden sonra turizmin muhteşem artışı buraya büyük bir gelir getiriyor. Onu daha planlı geliştirmek gerek. Dünyaya ayak uydurmak gerek. Yerelde insanlara daha fazla sosyal alan açmak gerek. Yapılacak çok iş var. Büyük düşüneceksiniz, planlayacaksınız ve hedefleriniz için koşacaksınız. Birçok hayali gerçeğe dönüştürdük. Bundan sonra Trabzon’u çok daha güzel günler bekleyecek" dedi.

karaismailoğlu haber61 7

Trabzon'a gelen turistlerin memnun şekilde ayrılması gerektiğini belirten Adil Karaismailoğlu, "Trabzon sıradan bir şehir değil. İmparatorluk şehri. Kadim bir şehir. kadim şehir olmasının özelliklerini de yaşayacak ve bütün dünyaya tanıtacak, istihdam ve yatırım alanları yaratarak büyüyecektir. Pandemi sonrası turizmdeki muhteşem artışı planlı şekilde geliştirmek gerek. STK'lar, Valiliğimiz ve Kültür Turizm Müdürlüğümüz oturup bu işi denetim halinde, gelen misafiri yüzde yüz memnun edecek şekilde yönetmek gerek. Onları memnun etmezsek bir daha gelmeyebilirler. Hem yatırım yapacağız hem de işletmelerdeki hizmet kalitesini artıracağız" diye konuştu.

karaismailoğlu haber61 4

(Haber: Tamer Atasoy)

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler