Bakan Adil Karaismailoğlu: "Trabzon hasırını tanıtmak için ne gerekiyorsa yapacağız"

Trabzon'da “Kadınlar Şehri Konuşuyor” adlı programda konuşan Adil Karaismailoğlu, kadınların hayatının her alanında olması gerektiğini söyledi.

Bakan Adil Karaismailoğlu: "Trabzon hasırını tanıtmak için ne gerekiyorsa yapacağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Tarihi Kızlar Manastırı’nda gerçekleştirilen “Kadınlar Şehri Konuşuyor” programına katıldı.

Adil Karaismailoğlu kadının hayatın her alanında olması gerektiğine işaret ederek, özellikle iş hayatında kadının mutlaka olması gerektiğini, kadının olduğu yerde disiplinin olduğunu kaydetti.

14 Mayıs’ın Türkiye’nin en önemli seçimlerinden bir tanesi olduğunu belirterek, büyük sorumlulukları olduğunu, önce seçimi alacaklarını, daha sonra alacakları yetkiyle millete ve devlete karşı borçlarını yerine getirmek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Seçime kısa bir süre kaldığını, el birliği ile bu süreci atlatacaklarını anlatan Karaismailoğlu, 14 Mayıs’ı zaferle çıkacaklarını, sonucunda milletin kazanacağını dile getirdi.

adil karaismailoğlu manastır2

21 yıldır yaptıklarının ortada olduğuna işaret eden Karaismailoğlu, “Trabzon’da iş hayatının, sosyal hayatın ve şehirlerin gelişmesi için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bu doğrultuda yapılan her hizmet vatandaşlarımıza yansıyor. Sosyal hayatın gelişmesi için hükümet olarak yapmamız gerekenleri yapıyoruz. Kadının hayatın her alanında olması gerekiyor. Özellikle iş hayatında kadının mutlaka olması gerekiyor. Kadının olduğu yerde disiplin oluyor. Üreten kadınlar çok önemli. Trabzon’da üreten kadınlar çok önemli. Geleneksel sanatlarımızı arttırmak bizim için çok önemli” dedi. 

Trabzon hasırını tanıtmak için ne gerekiyorsa da yapacaklarını anlatan Karaismailoğlu, kadınların girişimcilik ruhunun ve gençlerin istihdam alanlarının artırılmasının en önemli konularından biri olduğuna vurgu yaptı. Global ölçekteki büyük projeler ve mikro ölçekli projelerle istihdamı artırmanın öncelikli konuları olduğunu belirten Bakan Karaismailoğlu, turizmin ekonomiye etkisine dikkati çekti.

adil karaismailoğlu manastır 3

Bakan Karaismailoğlu, AK Parti Milletvekili Adayı Meryem Sürmen’i almadan Ankara’ya gitmeyeceklerini belirterek, kazananın Trabzon’un olacağını dile getirdi. 

Karaismailoğlu’nun konuşmasının ardından kadınlar başarı hikayelerini ve nasıl ilerlediklerini katılımcılara anlattı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler