Bahar Ayvazoğlu o soruya cevap verdi! Ders alınması için enkaz bırakılacak mı?

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu deprem bölgesinde Haber61’e konuştu ve enkaz bırakılması sorusuna cevap verdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.

İbret alınması ve ders çıkarılması için enkaz bırakılması yönündeki soruya devam veren Ayvazoğlu, “Enine boyuna tartışılacak bir mesele. Şu an için böyle bir planımız yok.” Dedi.

Ayvazoğlu şu ifadeleri kullandı;

“Biraz önce söylediğim gibi Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ilk günden itibaren buradaydı ilçe belediyelerimizle birlikte. Özellikle altyapı çalışmalarında çok hızlı çok pratik çözümler ürettiler. Konteyner kentlerin altyapılarını 7/24 çalışarak yapıyorlar. Dolayısıyla hayatın normalleştirilmesinde Trabzon Büyükşehir'in ıslak imzası vardır diyebiliriz. Ben Murat Zorluoğlu Başkanımız ve bütün ekibine minnettarım. 

DERS ÇIKARTMAK İÇİN 1-2 ENKAZ BIRAKILACAK MI?

“Şu psikolojik travmanı devam ettiği ve insanların o korkuyla yaşadığı dolayısıyla enkazın göz önünde olmaması gereken bir durum. Enkazın bırakılması ders alınması açısından göz önünde olması uzmanlarla tartışılması gereken bir durum. Enine boyuna tartışılacak bir mesele. Şu an için böyle bir planımız yok.”

Haber61 - Haber Servisi - Okan Çıtlak - Kahramanmaraş - Elbistan - 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber