Bahaddin Güneş: Hekimoğlu ile bizi kader birleştirdi

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Bahaddin Güneş basının karşısına çıktı.

Bahaddin Güneş: Hekimoğlu ile bizi kader birleştirdi

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Bahaddin Güneş basın toplantısı düzenledi.

Yeni sezon öncesinde basının karşısına çıkan Bahaddin Güneş açıklamalarda bulundu.

Hekimoğlu Trabzon teknik direktörü Bahaddin Güneş, yeni sezon öncesinde ilk basın toplantısını düzenledi. Kaderin kendisini celil Hekimoğlu ile birleştirdiğini belirten Güneş, Trabzonspor kampından sonra takımına gelecek oyuncuları bekledşiğini belirtti.

Güneş’in açıklamalarının satır başları şu şekilde;

Geleceğe bakmak lazım. 22 senedir antrenörlük yapıyorum ama ilk antrenörlüğümde Trabzon’da kupa aldık. İnşallah celil başkan ile beraber başarıya ulaşırız. Celil başkan ve ve bim gibi şampiyonluğu kaçırdı. Ben Ankaragücü’nde pandemi nedeniyle şampiyonluğum gitti celil başkan da geçen sezon şampiyonluğu kaçırdı. Kader bizi birleştirdi. İnşallah gelecek adına olumlu adımlar atarız diye düşünüyorum. Memleketime geldi. Bu süreç çalışacağız.

Bu takım 80 gol atmış iyi oyunculardan kurulu bir takım. 71 puan az değil 2. Olmuş. Deneyimli bir takım. İyi bir golcümüz var. Burhan gibi bir oyuncumuz vardı gitti bu da normal. Geçmişe takılmayıp önümüz önümüze bakmak zorundayız. Trabzonspor ile bağlantılı olup kamptan gelecek oyunların burayı benimseyip hem onların gelişimine katkı sağlayıp bizim takımımıza katkı sağlamalarını sağlamak zorundayız. Eksik yerlerimiz var. Onları da bekliyoruz. Bugün de fikstür çekimi var. Biz de bugün çalışmalarımıza başlıyoruz. Bayramda 1-2 gün izin vereceğiz.

Erzurum kampına gideceğiz. 7 tane hazırlık maçımız olacak. Çalışacağız. Yaş ortalamamız 22. Dezavantaj gibi gözükse de bizim için dinamik bir takım olma adına bir avantaj.

Trabzonspor ile transfer adına başkanımız görüşüyor. Ben buranın çocuklarımızı çıkarmak isterim. Bugün barış Alper Yılmaz gitmişse çıkartan hoca benim. Bir oyuncu daha var.

Celil başkanla görüştük buradan da çıkartalım dedi. İnşallah buradan da çıkartırız oyuncu.

Trabzonspor’un kampını bekliyoruz. Onların vereceği oyuncuyu bekleyeceğiz.

Celil Başkan verdiği sözünü tutan söylediği şeyi yapan bir başkan. Bu tesisler süper ligi de kaldırır. Başarıyı istiyoruz. Trabzonspor’a da oyuncu yetiştirirsek ne mutlu bize.

Barış Alper Yılmaz için İhsan Hoca ile konuştum, Ünal Karaman ile görüştüm. Onlar da görüştü. Tercih meselesi tabi. Kendini geliştirdi aç bir oyuncu ben inanıyorum ki Türk futboluna hizmet edecek bir oyuncu.

Trabzonspor’u tercih etmeleri iyi olur ama kulübün bir işleyişi var. Ben önerdim ama tercih tabiki onların bu tercihi Galatasaray kullandı.

Haksızlıklar hep oluyor. Olacak da onlarda ders alıp bu yolda en iyi şekilde mücadele edeceğim. Haksızlıklardan ders alıp daha çok kenetlenmemiz lazım.

Takım olmadıktan sonra maddiyat önemli değil. İyi bir kulübe geldiğimizi düşünüyorum. Başarının geleceğini düşünüyorum.

Yabancı kuralı konusunda ben de karşıyım. Türkiye’de yetenekli oyuncular var. Bizim grubumuzda da çok yüksek bütçeler var. Haddini bilmeyen bir harcama var liglerde.

Şenol Güneş hakkında gelen soruyu da yanıtlayan Güneş “Çok değerli bir abim var bir kere. Çok da konuşmaya gerek yok. Bu gibi değerlere sahip çıkmak lazım. Ahmet Suat Özyazıcı gibi birçok ismin heykelinin dikilmesi lazım.

Şenol Güneş gurur duyduğumuz bir kişi. Yaptığı başarılar ortada. Futbolda bunun ölçüsü yok. Düne dönemiyorsunuz. Önüme bakmazsam kimse benim geçmişime bakmıyor. Bana göre ülkenin en başarılı hocası. Bana göre doğruları yapıyor. Eksikleri de oluyor. Trabzon’da herkese sorsanız farklı 11 çıkarır bu iş böyle.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber