Avukat İsmail Kaynar resmen aday!

27. Dönem Genel Seçimlerinde 5. Sıra adayı olarak partinin genç yüzünü temsil eden ceza avukatı İsmail Kaynar, 14 Mayıs 2023 seçimleri için mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor.

Avukat İsmail Kaynar resmen aday!

Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekilliği aday adaylığı başvurusu için Ankara’da kamp kuran İsmail Kaynar, teşkilattan gelen bir isim olarak Parti İl Disiplin Kurulu Başkanlığı görevinde de bulunmuştu. Bir dönem Trabzonspor’un vekilliğini de yapan genç isim, sosyal yönüyle de ön plana çıkıyor. 

Başvuru sırasında, milletvekili adayına CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin projelerine imza atan Evren Arıcı ve Kenan Arıcı da eşlik ettiler.

Avukat İsmail Kaynar resmen aday!

Trabzon'un yakından tanıdığı isim, adaylığına lişkin şu sözleri söyledi;

Cumhuriyetin 100. Yılına genç vekiller yakışır!

“Ülkenin her yerindeki Trabzonlu’lardan yeniden aday olmam yönünde talepler geldi. Bize gelen talep, Cumhuriyet’in 100. Yılında gençlerin TBMM’de yer alması yönünde oldu. Büyük bir  demokrasi mücadelesi verdiğimiz şu günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey, eksik kalan adalettir. Cumhuriyet’in 100. Yılına genç vekiller yakışır. Omuzlarımdaki yükün farkındayım. Bu nedenle yeniden Trabzon ve Türkiye için adayız. Başaracağız. Kazanacağız." dedi.

Avukat İsmail Kaynar resmen aday!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber