Avrasya Üniversitesi öğrencisi Ceyda Düşkün madalyalara doymuyor

Avrasya Üniversitesi Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü öğrencisi Ceyda Düşkün Türkiye 2. si olarak madalyalarına yenisini ekledi.

Avrasya Üniversitesi öğrencisi Ceyda Düşkün madalyalara doymuyor

Avrasya Üniversitesi Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü’nün başarılı öğrencisi, aynı zamanda yüzme antrenörü Ceyda Düşkün Ordu Triatlon Türkiye Kupası 20-24 yaş kategorisinde Türkiye 2. si olarak madalyalarına yenisini ekledi.

Başarılı sporcu daha önce 25 metre ve 50 metre serbest kategorilerinde il ikinciliği de bulunuyor.

Avrasya Üniversitesi öğrencisi Ceyda Düşkün madalyalara doymuyor

Düşkün, madalyaları ile birlikte geldiği Avrasya Üniversitesinde Genel Sekreter Gülay Yeniçeri tarafından karşılandı. Yeniçeri “Başarılı sporcumuzla gurur duyuyoruz, katıldığı her organizasyondan madalya ile dönüyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz. Avrasya Üniversitesi olarak çok çalışan başarılı olmak isteyen her sporcunun arkasındayız. Bu vesile ile hafta sonu yapılacak YKS sınavında tüm öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber