Avrasya Üniversitesi futsalda yarı finalde

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ev sahipliğinde düzenlenen futsal müsabakalarında çeyrek final mücadelesi oynandı.

Avrasya Üniversitesi futsalda yarı finalde

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin (KTÜ) ev sahipliğinde düzenlenen 2022-2023 eğitim öğretim yılı Bilim, Kültür ve Sanat Haftası kurumlar arası Futsal turnuvası müsabakalarında Avrasya Üniversitesi Futsal Takımı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Futsal Takımını 5-1 yenerek yarı finale çıktı.

Avrasya Üniversitesi futsalda yarı finalde

20 takımın mücadele ettiği turnuvanın iddialı ekibi Avrasya Üniversitesi Futsal takımı çeyrek finalde güçlü rakibi Karadeniz Teknik üniversitesi Futsal Takımı ile mücadele etti. Maçın gollerini ise Mehmet Derelioğlu, Yiğit Çam, Alperen Kaan Demirci, Mehmet Yavuz ve Arif Aksoy kaydetti. Maçın yıldızı ise yaptığı kurtarışlarla AVÜ Futsal Takımı kalecisi Ziya Selim oldu. 

Yarı final galipleri 20 Mayıs saat 13:00 da KTÜ Hasan Polat Beden eğitimi ve Spor Merkezi salonunda final müsabakasında karşı karşıya gelecekler.

Avrasya Üniversitesi futsalda yarı finalde

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber