Trabzon'da cinsel saldırı zanlısına 14 yıl hapis

Trabzon’da haklarında farklı suçlardan arama kararı bulunan 14 kişi yakalanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Trabzon'da cinsel saldırı zanlısına 14 yıl hapis

Trabzon’da haklarında arama kararı bulunan şahıslar, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği, Havalimanı Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Ortahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Taksim Şehit Akın Çelebi Polis Merkezi Amirliği ve Devriye Ekipler Amirliğince yapılan çalışmalar sonucu yakalandı.

Y.K.’nın nitelikli cinsel saldırı suçundan 14 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası, S.K.’nın mühür bozma, A.Ş.’nin dolandırıcılık, O.A.’nın bandrolsüz bir sanat eseri satma-ticari amaçla satın alma, E.M.’nin konut dokunulmazlığını ihmal etme, F.K.’nın birden fazla kişi ile yağma, N.A., B.Y., M.K. ve E.D.’nin basit yaralama, S.Ç. ve B.S.’nin trafik güvenliğini tehlikeye sokma, A.B.’nin tehdit ve F.Y.’nin uyuşturucu madde satın almak-kullanmak ve kamu malına zarar vermek suçlarından yakalanarak ceza infaz kurumuna teslim edildiği bildirildi.

Haber61 - Haber Servisi -

Arama kararı bulunan 14 kişi Trabzon'da yakalandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler