Akçaabat'ta tiyatro günlerine yoğun ilgi

Akçaabat Belediyesi'nce düzenlenen Açık Hava Tiyatro Günlerinin üçüncü akşamında tiyatro severlerin ilgisi fazla oldu.

Akçaabat'ta tiyatro günlerine yoğun ilgi

Akçaabat Belediyesi organizesinde 4.’sü düzenlenen Açık Hava Tiyatro Günlerinin üçüncü akşamında Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu tarafından Bir Bavul Oyun adlı çocuk oyunu minik tiyatro severlerle buluştu.

Akçaabat'ta tiyatro günlerine yoğun ilgi

Festival alanında sahnelenen tiyatroya minik tiyatro severlerin ilgisi oldukça fazlaydı. Alanı hınca hınç dolduran minik tiyatro severler, Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen Bir Bavul Oyun adlı tiyatroyu izlerken doyasıya eğlendiler.

Akçaabat'ta tiyatro günlerine yoğun ilgi

Minik tiyatro severlerden tam not alan oyun, beğeni ile izlendi. Tiyatro ekibi, çocuklara dağıttığı şekilli balonlarla çocukların gönlünü mesh etti. Çocukların gönüllerince eğlendiği tiyatro oyunu alışılmışın dışında sessiz bir oyundu. Oyun; sessiz oynanması özelliğiyle minik tiyatro severleri oyun kahramanının hareketleri hakkında derin bir motivasyonla düşünmeye sevk etti. Düşündüren, eğlendiren, güldüren aynı zamanda da yüksek gözlem yeteneğini geliştiren oyun, yoğun kalabalık tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Akçaabat'ta tiyatro günlerine yoğun ilgi

TİYATRO GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ VAR
Kültür ve sanat şehri olan Akçaabat’ta yaz mevsiminin dolu dolu geçeceği organizasyonlara imza attıklarının altını çizen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, bu yıl 4.’sü düzenlenen Açık Hava Tiyatro Günleri ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti; “Akçaabat’ımızda düzenlediğimiz etkinliklerle şehrimizin kültür ve sanat hayatını canlı tutuyoruz. Yaz mevsimi, Akçaabat için eğlence mevsimidir; festivaller mevsimidir. Yaz mevsiminin en büyük organizasyonlarından biri olan Açık Hava Tiyatro Günleri’nin bu yıl 4.’sünü düzenliyoruz. 6 akşam boyunca tiyatro severlerle 6 farklı oyunla festival alanında buluşuyoruz. Açık Hava Tiyatro Günlerimizde, Belediye Tiyatro Ekibimizin yanı sıra çevre illerden gelen tiyatro ekipleri de sahne alıyor. Bu akşam da Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu Bir Bavul Oyun adlı çocuk oyunu ile sahnedeydi. Minik tiyatro severlerin oyunu izlerken yüzlerine yansıyan mutluluk görülmeye değerdi. Yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizi Açık Hava Tiyatro Günlerimize davet ediyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler