Akçaabat'ta karla mücadele

Akçaabat Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Akçaabat'ta karla mücadele

Trabzon genelinde etkili olan kar yağışı sonrasında Akçaabat’ta, Akçaabat Belediyesi ekipleri vatandaşların mağdur olmaması için karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Akçaabat’ın özellikle yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrasında vatandaşların ulaşım sorunu yaşamaması ve herhangi bir aksaklığın meydana gelememesi için Akçaabat Belediyesi karla mücadele ekipleri kar yağışının başladığı andan itibaren çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan meteorolojik uyarıların ardından Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatları neticesinde hazırlıklarını tamamlayan Akçaabat Belediyesi ekipleri kırsal Mahallelerde ulaşıma kapanan yollarda kar tarama, 112 Acil Ekipleri ile koordineli olarak Ambulansın gidemediği yerlerde yol açma başta olmak üzere an be an çalışmalarını yürütüyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “Halkımızın mağdur olmaması için her türlü tedbiri alıp, tüm imkânlarımızı seferber etmiş bulunuyoruz. Ekiplerimiz ve araçlarımız hazır durumdadır. İlçemizin yüksek kesimlerinde yeniden etkisini gösteren kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa neden olmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm personellerimizle, araç ve ekipmanlarımızla sahadayız. Kar yağışı sonucu oluşacak sorunları, vatandaşlarımıza hissettirmeden ve günlük hayatlarını sıkıntıya sokmadan işbirliği içinde eksiklik gördüğümüz yerlerde beraber atlatacağız. Vatandaşlarımızın da gerekli tedbirleri almalarını ve kış lastiği veya zincirsiz trafiğe çıkmamaları hususunda hassasiyet göstermelerini önemle rica ediyorum” dedi.

Akçaabat'ta karla mücadele

Akçaabat'ta karla mücadele

Akçaabat'ta karla mücadele

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber