Akçaabat’a bir müjde daha! O projeye onay geldi

AK Parti Trabzon milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat Akçaabat’taki o binaların gençlik merkezi olacağını açıkladı.

Akçaabat’a bir müjde daha! O projeye onay geldi

AK Parti Trabzon Millet vekili Adnan Günnar, Akçaabat Kavaklı Mahallesi’ndeki Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na ait binaların gençlik merkezi olacağını söyledi. Bu konuda yapılan talebi onaylayan bakan Zehra Zümrüt Selçuk’a da teşekkür etti.

Adnan Günnar yaptığı paylaşımda “Akçaabat Kavaklı mahallesindeki binalarının, gençlik merkezi olması talebimizi onaylayarak ikinci gençlik merkezimizi gerçekleştirmemize desteklerinden dolayı Zehra Zümrüt Selçuk’a hemşerilerimiz adına şükranlarımla. Trabzon’a hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bir teşekkür de Bahar Avyazoğlu’dan

Bahar Ayvazoğlu da yaptığı paylaşımda “Akçaabat ilçemiz Kavaklı mevkinde Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü bünyesinde atıl durumda bulunan Yurt Binası’nın Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsis devri ile ilgili onay için Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’a ’a şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber