AK Parti'nin kapımız açık dediği Çakıroğlu'ndan cevap geldi: Nerede olmamız isteniyorsa...

İYİ Parti'den istifa eden Büyükşehir meclis üyesi Davut Çakıroğlu'ndan AK Parti İl başkanı Sezgin Mumcu'ya yanıt.

AK Parti'nin kapımız açık dediği Çakıroğlu'ndan cevap geldi: Nerede olmamız isteniyorsa...

AK Parti Trabzon İl başkanı Sezgin Mumcu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile İYİ Parti'den istifa eden Davut Çakıroğlu için "kapımız açık" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözler karşısındaki tutumu merak edilen Çakıroğlu'ndan yanıt geldi. 

Çakıroğlu "AK Parti uzun yıllar milletimizin kahir ekseriyette teveccühünü kazanan bir parti. Bu güçlü bir millet iradesinin tezahürüdür ve ciddi anlamda saygın bir siyasi başarıdır. Bizim de buralarda hatır oluşturabilmemiz, sürekli mecazen söylüyorum canlarını sıkan bir muhalif isim olarak bunu başarabilmemiz değerlidir. Kıymetli ve iyi niyetli, sıklıkla görüştüğüm insanlar var. Ortak paydamız ülkemizi, şehrimizi güzelleştirmek, milletimizin yaşam kalitesini yükseltebilmek. Bu noktada AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu'nun ifadeleri de beni onure etti. Nazik ifadeleri için kendisine teşekkür ediyorum. Şehrin siyasetine farklı bir soluk getirme gayretini görüyorum ve bir kez daha başarılar diliyorum. Siyasette 24 Saat uzun, bazen çok kısa bir süredir. Seçmenimizin ve yol arkadaşlarımızın nabzı önemli. Nerede olmamızı ve hangi konumda konumlanarak daha etkin faaliyet yürütebileceğimize hep birlikte karar vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber