AK Parti Trabzon’un yeni il başkanını ilk onlar kutladı

AK Parti Trabzon yeni il Başkanını ilk olarak milletvekilleri kutladı.

AK Parti Trabzon’un yeni il başkanını ilk onlar kutladı

AK Parti Trabzon’un yeni il başkanı ve AK Parti Ortahisar ilçe başkanı açıklandı. AK Parti’den yapılan açıklamada “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Trabzon İl Başkanlığı kongresi için il başkanlığına Sezgin Mumcu, Ortahisar ilçe başkanlığı için de Selahattin Çebi isimleri üzerinde karar kılınmıştır, hayırlı olsun.” İfadeleri kullanıldı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Mumcu ve Çebi’yi il olarak AK Parti Trabzon Milletvekilleri kutladı.

Muhammet Balta yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevine atanan Sayın Sezgin Mumcu'yu tebrik ediyor, değerli kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı

Balta ayrıca Ortahisar İlçe Başkanlığı’na atanan Çebi’yi de kutlayarak “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığına atanan Selahattinn Çebi"yi tebrik ediyor, değerli kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum.” Paylaşımını yaptı.

Bahar Ayvazoğlu ise “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Partimizin İl Başkanlığı görevi tevdi edilen kıymetli yol arkadaşlarımız Sezgin Mumcu ve Ortahisar İlçe Başkanlığı görevi tevdi edilen Selahaddin Çebi Başkanlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi

Salih Cora’da sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Partimizin İl Başkanlığı görevi tevdi edilen kıymetli dava arkadaşlarımız . Sezgin Mumcu ile Ortahisar İlçe Başkanlığı görevi tevdi edilen Selahaddin Çebi Başkanlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Adnan Günnar da yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevine getirilen Sezgin Mumcu’yu tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler