AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Bartın'a gitti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Bartın'ın Amasra ilçesinde maden ocağında meydana gelen patlama sebebiyle Bartın’a gitti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Bartın'a gitti

Olay bölgesinde sabah saatlerinde incelemelerde bulunan Muhammet Balta kendininde bir maden mühendisi olduğunu belirterek " Acımız çok büyük!
Milletçe derin bir üzüntü içindeyiz. 40 madenci kardeşimizi maalesef kaybettik. Amasra ilçemizde meydana gelen maden kazası sonrası derhâl başlatılan çalışmalar birçok kuruluşumuzun katılımıyla aralıksız şekilde sürüyor.Devletimiz tüm imkanlarıyla seferber olmuş durumda.

 İçişleri Bakanımız, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız,  Grup Başkan Vekilimiz, Milletvekili arkadaşlarımızla buradayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır programını iptal etti ve şuan Bartın’a geliyor. 

Bir kez daha hayatını kaybeden maden işçisi kardeşlerime Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber