AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Meryem Sürmen, kadınlar ile bir araya geldi

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Meryem Sürmen, Trabzon'da AK Partili kadınlar ile bir araya geldi.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Meryem Sürmen, kadınlar ile bir araya geldi

AK Parti Milletvekili adayı Meryem Sürmen Trabzon’un Batı yakasında AK Partili kadınlar ile bir araya geldi. 

BU SEÇİM TÜM DÜNYA’NIN KADER SEÇİMİ
Her mahalleye gitmeye her hanenin kapısını çalmaya gayret ediyoruz. Bu seçim siz kadınların omuzlarında yükselecek bir seçim olacak. Trabzon Türkiye Yüzyılına kadınların özverili çalışmaları sayesinde liderlik edecek. Bize düşen ise bunu milletimize anlatmak. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmetlerini anlatacağız. Geçen gençlik buluşmasında bir kardeşimizin dediği gibi, video çekip dans eden, boş vaatler verenlere değil adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında duracağız” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Meryem Sürmen, kadınlar ile bir araya geldi

ÖNÜMÜZÜ KESEMEZLER 
Tarihe bi göz atalım devrim arabalarını da bizim mühendislerimiz yaptı. Meclisimizin önünde önünü kestiler aracın. Bu kez başaramadılar başaramayacaklar hanımlar. Bizim ülkemizin kazanımlarının önünü kesemeyecekler. Alman markası, Fransız markası arabalar yerine Trabzon sokaklarında bizim markamız TOGG var. Şimdiye kadar dediler ki bu gençler pilav yapamaz dibi tutar. Ama şimdi teknolojinin öncüsü genç kardeşlerimizle tüm Türkiye gurur duyuyor. Bu kazanımların tamamı AK Parti hükümeti sayesindedir. Ve devamı da gelişerek, büyüyerek gelecektir” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Haber61 - Haber Servisi - Okan Çıtlak

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler