AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Selahattin Çebi: Görev tebliğ edilirse aynı heyecanla yapacağız

AK Parti Trabzon’da il başkanlığı için temayül yoklaması yapılıyor.

AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Selahattin Çebi: Görev tebliğ edilirse aynı heyecanla yapacağız

AK Parti Trabzon il Başkanlığı için heyecanlı süreç başladı. Haydar Revi’nin yeni bir göreve atanması sonrası hareketlenen süreçte temayül yoklaması bugün yapıldı.

Haber61’in canlı yayınladığı temayül yoklaması sırasında açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Selahattin Çebi “Görev tebliğ edilirse aynı heyecanla yapacağız” ifadelerini kullandı.

Çabi açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Teşkilatımızın kantarına çıkıyoruz

Partimizin başlattığı 7. Olağan kongre sürecinde istişarenin en önemli adımı temayül yoklaması. Bir çok adım var ama en önemlisi temayül yoklaması. Bir nevi bugün teşkilatımızın kantarına çıkıyoruz. Partimize Trabzonumuza hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti’nin içerisinde yıllardır siyaset yapan bir kardeşiniz olarak, dava adamı olduğumu ve ne zaman partimiz bize görev verirse onun yolunda mücadele veririz. O anlamda bundan önceki görevimde olduğu gibi eğer il başkanlığı görevi de tebliğ edilirse aynı heyecanla görevimizi yapacağız.

Çok adayın çıkması partimizin zenginliğidir

Temayül neticede genel merkezimizin birçok çalışmasından bir tanesi. Ve en önemlisi. Genel merkezde değerlendirilirken bir değerlendirme olarak önlerinde olacaktır. Başka unsurlar da olacak. Kurumsal bir yapısı var partimizin ve araştırarak en katkılı kim olacaksa onu tercih ediyor. Görev verilir veya verilmez önemli değil. 6 yıldır başarılı bir görev sürdüren Haydar Revi’ye başka bir görev verildi başarılar diliyorum. Çok adayın çıkması partimizin zenginliğidir. Hepsi bizim kardeşimiz arkadaşımız. Partiye hizmetleri olmuş dava adamlarıdır, memnuniyet vericidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber