AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Metin Kaya ziyaretlerini sürdürüyor 

"Korku adaleti asla hakimiyeti altına alamaz"

AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Metin Kaya ziyaretlerini sürdürüyor 

AK Parti Trabzon il başkan adayı Metin Kaya, seçim çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor. 

Gündüzleri ilçe ilçe gezen Kaya, geceleri de çalışma ofisinde gün içinde gelen talepleri değerlendirip randevuları olan kişilerle de yüz yüze görüşerek yol haritasını belirliyor. 

Genel Merkezle, milletvekilleriyle ve etkin siyasetçilerle de zaman zaman görüştüğünü fikir alıp çalışmaları hakkında istişare ettiğini ifade eden Kaya, bu süreçte yönetiminin bir kısmını oluşturduğunu belirtti. Kaya, partinin kuruluş ilkelerine ve kurucusu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yoldaş olacak gerçekten bu milleti bilen tanıyan ve bu milletin içinden gelen insanlarla bir yönetim oluşturacağını söyledi. 

Kaya, partiye emek veren, gayret gösteren insanların unutulmayacağı ahde vefası yüksek, çalışabilen üretebilen ileriyi görebilen Allah’tan başka kimseye boyun eğmeyecek, sadece milletine hizmet için  ve liderinin yolunda gidecek insanlarla AK Parti Trabzon il yönetim kurulu asil ve yedek listesini oluşturacağını ifade etti. 

AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Metin Kaya ziyaretlerini sürdürüyor 

ÇEKİLİCEK MİSİN DİYE SORUYORLAR

Metin Kaya son günlerde kendisine en çok sorulan sorunun “çekilecek misiniz”, veya “nasıl çekilirsiniz” sorusu olduğunu belirterek, “Trabzon’un 18 ilçesini günlerdir geziyorum. Görüşmelerimi delegelerle tek tek yapıyorum. Çünkü hepsine baskı yapılıyor, hepsi korkutuluyor. Aranıp tehdit edilenler var. “Onunla niye fotoğraf çektirdin, onu niye kabul ettin” diyenler var.  Ama korku haklılığı, adaleti ve hakkaniyeti bugüne kadar asla yenememiştir. Yüzlerce insanla görüştüm, yüzlerce partili ile bir araya geldim, öylesine canı yanan, öylesine içerlenen partinin bugün geldiği uzaktan yönetim sistemine öylesine isyan insanlar var ki; ve üzerimize öyle veballer yüklediler ki, geri dönüşü zor bir yol, tek güvendikleri önce ALLAH sonra bu partinin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan. Ama onunda yanlış bilgilendirildiğini yanlış yönlendirildiğini, partinin gerçek sahiplerinden koparıldığını ifade ediyorlar. Sayın Genel Başkan, “İl Başkan adayı olarak Mumcu’yu işaret etti” deliniyor. Önceden de söyledim, sayın Mumcu ufku açık başarılı beğendiğim bir insan. Sayın Genel Başkanımız da evet onu işaret etti! Ama sayın Genel Başkanımıza birileri acaba başka isimleri de önerdi mi önermesi gerekmez miydi? 
Partiye yıllarca hizmet eden yıpranan yıpratılan isimler vardı. Onların gönlü kalbi gururu kırıldı incitildi. Herkes bunları söylüyor. Ben de bu gerçeklerle yoluma devam ediyorum tabii ki Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sevgimiz saygımız sonsuz. Ama teşkilatında dediği gibi yanlış bilgilerle donatılıyor ve maalesef gelinen durum bu. Taban mutlu değil. Bu gerçekleri birinin Sayın Erdoğan’a anlatması lazım. Bu uğurda kongre gününe kadar yoluma devam edeceğim’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Metin Kaya ziyaretlerini sürdürüyor 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler