AK Parti Trabzon bayramlaşma töreni yapıldı

AK Parti Trabzon bayramlaşma töreni yapıldı

AK Parti Trabzon’da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Meydan parkında yapılan bayramlaşma törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri, Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve ilçe belediye başkanları, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Ayşe Sula Köseoğlu, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bakan Uraloğlu ve AK Parti heyeti kurulan masa etrafında vatandaşlarla bayramlaştı ve çeşitli hediyeler verdiler.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bayramlaşma töreninde yapmış olduğu açıklamalarda, "Bugün bayramın 3. Günü. Trabzon’daki bayramlaşmamızı tamamlamış oluyoruz. Yağmurlu bereketli bir gün. Tüm parti yöneticileri ile buradayız. Aslında 2 bayramı beraber yaşıyoruz. Hem Cuma günü hem bayram günü. Eksiğimiz yok. Hem Trabzon’a hem Türkiye’ye güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Sizlersin dualarıyla, desteğiyle beraber Trabzon olarak güçlü olacağız. Karadeniz olarak güçlü olacağız. Bir kez daha bayramınızı kutluyorum. Teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

ak-parti-trabzon-bayramlasma-toreni-yapildi.jpg

ak-parti-trabzon-bayramlasma-toreni-yapildi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler