AK Parti kongresinde Trabzonlu isim dikkat çekti!

AK Parti’nin Olağan Genel Kurulu’nda  dikkatler Trabzonlu ismin üzerindeydi.

AK Parti kongresinde Trabzonlu isim dikkat çekti!

AK Parti'nin 7. Olağan Kongresi, Ankara'da gerçekleştiriliyor. Ankara Kapalı Spor Salonu'ndaki kongrede, kameralara dikkat çekici bir görüntü takıldı.

AK Parti'nin 7. Olağan Kongresi, Ankara Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan Ankara Spor Salonu’nda yapılan kongreye geldiğinde salona girmeden önce, bahçede toplanan partililere seslendi. 

Erdoğan, buradaki konuşmasının ardından salona geçti. Erdoğan'ın partililerle birlikte salondaki yerini aldığı anlarda kameraya dikkat çekici bir görüntü takıldı.

8 Kasım 2020'de Instagram hesabından yaptığı açıklamayla Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa ettiğini duyuran ve bu tarihten sonra nerede olduğu merak konusu olan Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak'ın da salonda olduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber