AİA Karadeniz Projesi Koordinasyon Toplantısı Samsun'da yapıldı

Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi'nin Bölgesel Koordinasyon Toplantısı Samsun'da düzenlendi.

AİA Karadeniz Projesi Koordinasyon Toplantısı Samsun'da yapıldı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın koordinatörü olduğu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), KOSGEB Samsun Müdürlüğü, KOSGEB Sinop Müdürlüğü ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nın ortak olarak yer aldığı Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi'nin Bölgesel Koordinasyon Toplantısı Samsun'da gerçekleşti.

AİA Karadeniz Projesi Koordinasyon Toplantısı Samsun'da yapıldı

TTSO Proje Ofisi Genel Koordinatörü Cengizhan Sungurlu, Proje Uzmanlarından Elif Duman, Seda Hindistan ve Ahmethan Kulaksızoğlu'nun katıldığı toplantıda, projelerin son durumu ve Tek Pazar Programı kapsamında 2022-2025 döneminde yürütülen çalışmalar görüşüldü. Toplantıda ayrıca, KOBİ'lerin uluslararasılaşmasına ve sürdürülebilirliğine katkı sağlamak, inovasyon altyapılarını geliştirmek ve KOBİ'lerin daha dayanıklı olmalarını sağlamak için yürütülen Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz Projesi'nin bu anlamda hedeflerine ulaşabilmesi için yapılan ve yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişi yapıldı.

KOSGEB AB Dış İlişkiler Müdürü Pınar Işın ise yaptığı konuşmada, Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz projesi kapsamında sunulan hizmetlerin, KOBİ'lerin dış dünyaya açılmalarına ve yurt dışı pazarlarda daha rekabetçi olmalarına büyük katkı sağladığını ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber