AK Parti Sürmene'de kongre heyecanı, Yönetici aday adayıyım dedi

Ak Parti'de ilçe kongre heyecanı sürüyor.

AK Parti Sürmene'de kongre heyecanı, Yönetici aday adayıyım dedi

Trabzon'da bazı ilçelerde başkan adaylığı için büyük bir yarış var. AK Parti Sürmene İlçe yöneticisi Atakan Berk de yazılı açıklama ile aday adaylığını duyurdu.


Yazılı açıklama yapan Atakan Berk şunları kaydetti: "14 Ağustos 2001 yılından beri bu teşkilatlar hep dik durdu hep bir oldu . Ben yerine biz ilkesini benimsedi .Eğer ulaşmak istediğiniz hedefe sizinle gelen bir kişi bile varsa siz lidersiniz . Biz öyle bir lidere sahibiz ki milyonlar peşinden gidiyor . 90'lı yılların Türkiye’si ile 2000'li yılların Türkiye’si çok farklı noktalardadır.

14 Ağustos 2001 yılından beri sürekli büyüyen gelişen bir Türkiye izlemekteyiz. Bu gelişmeler iyi bir lider iyi bir ekiple meydana gelmektedir. Önümüze hep bir engel çıkartsalar da güçlü liderle yürüyorsan bu engelleri yavaş ama bir daha engel olamayacakları bir şekilde aşarsın . Sayın Recep Tayyip Erdoğan, sadece bizim liderimiz olmadı yaptıklarıyla mazlumların, kimsesizlerin, tüm müslüman aleminin umudu oldu. Çoğu dünya ülkelerinin de Kıskanarak Takip Ettiği Taklik edilmeye çalıştığı bir lider oldu. Bugün partimizin Tekrar bir düzen şeklinde istemesi aslında başarısızlık yönünden değil aksine daha başarılı bir ekip kurma isteğinden olduğunu düşünmeliyiz .

Girilen bütün seçimlerde başarıdan başarıya koşan Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğindeki AK Partimiz her geçen gün başarılarına bir başarı daha ekleyerek bugünlere ulaşmıştır Şimdi önümüzde Belki de bu zamana kadar gelmiş geçmiş en önemli diyebileceğimiz bir seçim var Bir değişim var .2019 Yılında yönetim şekli olarak ilk defa ülkemiz Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile karşılaşacak. Bu önemli süreçte biz Sürmene olarak el ele hep birlikte elimizden gelenin en iyisini kapı kapı dolaşarak yüreğimizi ortaya koyarak yapmak zorundayız. Ben varsa var yoksam yok mantığı AK Parti ailesine yakışmaz yakıştırılamaz bu yüzden kim seçilirse seçilsin; bizim başkanımız dır Bizlerde onun emrindeyiz . Eksiklerimizi söyleyeceğiz ama dışarıya karşı birbirimize hep gülümseyerek bakacağız sen ben yerine biz önceliğimiz olacak önümüzdeki süreçte kimsenin yana çekilme lüksü yoktur bu nedenle Bende bu hizmet yarışında diğer arkadaşlarım gibi aday adayı oldum . Şuna eminim ki İl başkanlığımızda oluşturulan komisyon partimizin ilkelerine bağlı 15 Temmuz Ruhunu içinde Kalbinde yaşayan, Liderine Sonuna kadar Bağlı Bir başkan Adayı belirleyecek ve Genel Merkeze sunacaktır. İtinalı Çalışmalarından dolayı İl Başkanlığımız Aday Adayı Belirleme Komisyon Üyelerime Teşekkürlerimi sunuyorum . Bizler Bir kişinin adamıyız.  O da liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Allah kime nasip eder bilmem ama bir aday çıkacak ve bu kim olursa olsun bizim başkanımız olacaktır. Bizler de emrinde olacağız . Beni destekleyen yada desteklemeyen herkese Teşekkürlerim sunarım Bir olacağız, birlik olacağız birlikte Sürmene, birlikte Trabzon, birlikte Allah'ın izniyle güçlü Türkiye olacağız . Buradan iki dönem yönetimine beni alan Sürmene'de başarılı üç dönem geçiren Değerli İlçe Başkanım Aydın Bayraktar'a ve Birlikte Çalıştığım yönetim kurulu arkadaşlarıma kadın kollarımıza ve Gençlik Kollarımıza Teşekkürlerimi sunarım yine Geçmişte Partimize hizmetleri olmuş Tüm Teşkilat mensuplarıma AK Sevdalılara Teşekürlerimi sunarım. İlçe Belediye Başkanıma, Sayın Rahmi Üstün'e ve encümenlerimize teşekkürlerimi sunarım . İlçemdeki tüm Aday Adaylarına başarılar dilerim Saygılarımla…" 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber