"Zor bir maçta kolay galibiyet"

TFF 3. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Bafra Belediyespor'u 5-3 mağlup eden Araklıspor'da, asbaşkan Burhan Eyüpoğlu, zor görünen bir maçta rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi. Eyüpoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bafra Belediyespor maçının kendileri

"Zor bir maçta kolay galibiyet"

TFF 3. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Bafra Belediyespor'u 5-3 mağlup eden Araklıspor'da, asbaşkan Burhan Eyüpoğlu, zor görünen bir maçta rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Eyüpoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bafra Belediyespor maçının kendileri açısından çok zor bir karşılaşma olduğunu belirterek, ''Takımlarına böyle destek veren bir taraftar, bırakın 3. Lig'i, 2. Lig'de dahi görmedim. Böyle takımı yenmek kolay değil'' dedi.

Asbaşkan Eyüpoğlu, 2-0 öne geçtikleri karşılaşmanın ilk yarısını 2-2 kapattıklarını ifade ederek, ''İkinci yarıya sıkıntılı başladık. Rakip, 60. dakikada bir futbolcusunun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Oyunun hakimiyeti tamamen bizim elimize geçti. Zor görünen maçta rahat bir galibiyet aldık, daha da farklı olabilirdi'' diye konuştu.

Önlerinde Ankara Demirspor maçı olduğunu kaydeden Eyüpoğlu, ''Bu maçı da kazanarak yükselme grubuna katılma yolunda avantajımızı artırmak istiyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler