Zonguldak, Trabzon'a bileniyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un antrenörü Cahit Terzi, Trabzon Akçaabat Kulübü ile oynanacak maç öncesinde değerlendirmede bulundu.  12 Ekim 2014 Pazar günü saat 14.30‘da Akçaabat Fatih Stadyumu'nda Trabzon Akçabat Futbol

Zonguldak, Trabzon'a bileniyor
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un antrenörü Cahit Terzi, Trabzon Akçaabat Kulübü ile oynanacak maç öncesinde değerlendirmede bulundu. 
 
12 Ekim 2014 Pazar günü saat 14.30‘da Akçaabat Fatih Stadyumu'nda Trabzon Akçabat Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Kömürspor Antrenörü Cahit Tezi, sahaya 3 puan parolası ile çıkacaklarını söyledi. 
 
Zorlu bir deplasmana çıkacaklarını ifade eden Terzi, "Bizim için çok önemli bir maç. 5 haftalık başarılı bir grafik var. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Kırmızı kartlı Okan hariç tam kadro çalışıyoruz. Taraftarlarımızdan desteklerini devam ettirmelerini istiyoruz. Onlar her yere geliyorlar. Biz onlarla daha güçlü ve daha iyi oynuyoruz. O yüzden onların desteği bizim için çok önemli. 5 haftadır yakaladığımız bu seriyi sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. İnşallah böyle devam eder" dedi.
 
Kömürspor ligde 11 puanla 4. sırayı alırken, Trabzon Akçabat Futbol Kulübü ise 5 puanla 12. sırada yer alıyor. Akçaabat Fatih Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Serkan Bakan, Candaş Elbil, Mehmet Vargün hakem üçlüsü yönetecek. Kömürspor son 5 maçın 3'ünde galip gelirken, Trabzon Akçabat Futbol Kulübü ise son 5 maçın 1'ini kazanabildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler