Zokora'ya büyük görev!

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Athletic Bilbao ile 0-0'ın rövanşına İstanbul'da çıkacak olan Trabzonspor'da, sezon başında İspanya'nın Sevilla Kulübü'nden transfer edilen 'Maestro' lakaplı Fildişi Sahilli oyuncu Zokora'ya büyük görev düşecek. UEFA Şamp

Zokora'ya büyük görev!

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Athletic Bilbao ile 0-0'ın rövanşına İstanbul'da çıkacak olan Trabzonspor'da, sezon başında İspanya'nın Sevilla Kulübü'nden transfer edilen 'Maestro' lakaplı Fildişi Sahilli oyuncu Zokora'ya büyük görev düşecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile yapılan rövanş maçında sarı kart görerek cezalı konuma düşeren ve Athletic Bilbao ile yapılan ilk maçta forma giyemeyen Fildişi Sahilli oyuncu, rövanş maçında takımdaki yerini alabilecek.

Orta alanda Polonyalı oyuncu Adrian ve Arjantinli Colman'ın kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek olması nedeniyle gözler Didier Zokora da olacak. Bu iki oyuncunun yokluğunda Brezilyalı Alanzinho'nun orta alanda görev alması, hücum hattında oynayan Halil Altıntop'un da bu mevkiye çekilmesi bekleniyor.

Zokora, yaptığı açıklamada, ilk maçta takım arkadaşlarının iyi bir mücadele örneği gösterdiğini belirterek, ''Onları kulübüm ve taraftarlarım adına tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler'' dedi.

Önlerinde çok önemli bir haftanın bulunduğunu ifade eden Zokora, ''Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak istiyoruz. Bunun için var gücümüzle mücadele edeceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler