Zokora'nın kayınpederi de geldi

Trabzonspor'un sezon başında İspanya 1. Ligi La Liga'nın güçlü ekiplerinden Sevilla'dan kadrosuna kattığı Didier Zokora, Trabzon'a her geçen gün daha çok yerleşiyor.Ailesi ile birlikte Trabzon'da yaşayan Fildişili oyuncunun eşi Nadia Abdelkaderf'in 20 yaş

Zokora'nın kayınpederi de geldi

Trabzonspor'un sezon başında İspanya 1. Ligi La Liga'nın güçlü ekiplerinden Sevilla'dan kadrosuna kattığı Didier Zokora, Trabzon'a her geçen gün daha çok yerleşiyor.

Ailesi ile birlikte Trabzon'da yaşayan Fildişili oyuncunun eşi Nadia Abdelkaderf'in 20 yaşındaki kardeşi Maryam Abdelkader Fernandez'in, Kadınlar 1. Futbol Ligi takımlarından Trabzon İdmanocağı'na transfer olmasının ardından, yıldız oyuncunun kayınpederi Pedro da aynı kulüpte doktor olarak çalışmaya başladı.

Takıma doktor arayan Trabzon İdmanocağı kulübü, Zokora'nın tercümanlığını da yapan Emre İshak'ın önerisiyle İspanya'da doktor olarak çalışan ancak Trabzon'a geldiğinden bu yana mesleğini sürdüremeyen kayınpederi göreve getirdi. Pedro ilk kez bugün Trabzon İdmanocağı'nda iş başı yapmaya başladı.

Trabzon İdmanocağı'nın transfer ettiği baldız Maryam de İspanya ikinci liginden birinci lige çıkan Tazaguilla Kulübü'nde forma giyerken Zokora'nın Trabzonspor'a transfer olmasıyla Trabzon'a gelmiş, ancak futbol hayatını sürdürememesi halinde Trabzon'da kalmak istemeyen Maryam yine tercüman bağlantısı ile Trabzon İdmanocağı ile anlaşmıştı.

Ailesine verdiği önemle tanınan Didier Zokora, Trabzon'a transfer olur olmaz bir çok yabancı oyuncunun aksine ailesini şehre getirdmişti. Son yaşanan olaylar da Fildişili yıldızın aile ilişkilerine verdiği değerin bir başka kanıtı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler