Zokora'dan son mesaj!

Trabzonspor ile 2015 yılına kadar olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden Didier Zokora, kendisine ait sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı.  Trabzonspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesih eden Fildişi Sahilli futbolcu Zokora, sosyal

Zokora'dan son mesaj!
Trabzonspor ile 2015 yılına kadar olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden Didier Zokora, kendisine ait sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı. 
 
Trabzonspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesih eden Fildişi Sahilli futbolcu Zokora, sosyal medya hesabından Trabzonsporlu taraftarlar için mesaj yayınladı.
 
Bordo-Mavili kulüp ime 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan ancak bu sezondan kalan alacağı 300 Bin Euro ve gelecek sezon alacağı da hesaba katılarak yapılan görüşmeler sonrası karşılıklı anlaşma sonrası sözleşmesi fesh edilen Zokora, Trabzonspor'da 3 yıl futbol oynadığını belirterek, "Burada 3 yıl oynadım. Benim için büyük ve güzel zamanlardı. Ben burada çok mutlu oldum.Trabzonspor’u ve Trabzonsporlu taraftarları asla unutmayacağım. Benim için çok özel. Her şey için teşekkür ederim." diyen oyuncusu sözlerini "Bize Her Yer Trabzon” diyerek tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor